ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

Εγγραφείτε στο FM WORLD Club για να απολαύσετε μοναδικά προϊόντα και έναν τρόπο ζωής που πάντα ονειρευόσασταν. Ως Business Partner, μπορείτε να υπολογίζετε σε ελκυστικές εκπτώσεις, φανταστικές ειδικές προσφορές και μοναδικά προγράμματα κινήτρων.

ΕΞΥΠΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Εγγραφείτε στην FM WORLD GREECE και επωφεληθείτε από έκπτωση έως και 20% στις αγορές σας εντός 10 ημερών. Όσο πιο γρήγορα κάνετε μια παραγγελία, τόσο λιγότερα θα πληρώσετε!ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΑΣ

Form

Γράψτε το όνομα και το επώνυμο σας με λατινικούς χαρακτήρες, όπως είναι στην ταυτότητα ή στο διαβατήριο σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ


Στοιχεία διεύθυνσης

Κατάσταση

Προαιρετικά

Αποδοχές

Συναινώ να λαμβάνω εμπορικές πληροφορίες στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου που παρέχεται, δηλαδή να λαμβάνω διαφημίσεις και ειδοποιήσεις σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες μάρκετινγκ που διατίθενται στην αγορά με τα εμπορικά σήματα "FM WORLD" και "FM WORLD Club".
Συναινώ η FM WORLD GREECE ή το FM WORLD να αποκαλύπτει τα προσωπικά μου δεδομένα στον ιστότοπο FM WORLD GREECE ή FM WORLD που είναι διαθέσιμος μόνο για τους συμμετέχοντες στο Δίκτυο. Σε περίπτωση έλλειψης συγκατάθεσης μου,θα είμαι παρών στον ιστότοπο του Δικτύου μόνο με τον αριθμό του Επιχειρηματικού Συνεργάτη (Διανομέα) που έχει εκχωρηθεί.
Συναινώ να λαμβάνω αλληλογραφία μέσω email στη διεύθυνση που έχω δώσει ή μέσω ενός μεμονωμένου πίνακα που διατίθεται μετά τη σύνδεση στο bg.fmworld.com.
Συναινώ στη δημοσίευση των δεδομένων και εικόνας μου ,στον ιστότοπο και σε δημοσιεύσεις από την FM WORLD GREECE, την FM WORLD Branch ή την FM WORLD.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ